Coca-Cola Denmark er en del af Coca-Cola’s Western European Business Unit. I Europa har Coca-Cola omtrent 1.600 medarbejdere. Coca-Cola Denmark (CCD) har sit hovedkvarter i Hellerup ved København. Coca-Cola arbejder tæt sammen med Carlsberg, som er ansvarlige for produktion, distribution og salg af The Coca-Cola Company’s drikkevarer i både Danmark og Finland.

I Europa har The Coca-Cola Company 1.600 medarbejdere. Omkring af tredjedel af dem arbejder på forskellige steder i en virtuel organisation og forsyner alle europæiske markeder med fællesfunktioner. Forretningsenheder og lokale teams eksekverer planer på lokalt niveau. Vores europæiske team repræsenterer en mangfoldighed af viden inden for områder som brand building & marketing, finansiering og forskning og udvikling. Vores teams er rige på talent, ideer, perspektiver og trækker på forskellige baggrunde og kulturer.

Aktuelt opslåede stillinger i vores europæiske organisation kan ses her. Hvis du gerne vil arbejde med vores drikkevarer og brands hos Carlsberg, kan du læse mere her.

International undersøgelse: "Great place to Work"

De næsten 150.000 mennesker, som arbejder for the Coca-Cola Company ved det godt. Men nu er det også slået fast af Great Place to Work® Institute: Coca-Cola is a Great Place to Work. The Coca-Cola Company blev således i 2014 kåret som én af verdens bedste multinationale arbejdspladser af the Great Place to Work® Institute og opnåede en 25.plads på ranglisten.

Hvert år udfylder mere end 10 millioner medarbejdere over hele verden spørgeskemaet, Great Place to Work Trust Index Employee Survey, som måler medarbejdertilfredshed ved at spørge medarbejderne om deres meninger, holdninger og opfattelse af tillidsniveauet i deres virksomheder.

Coca-Cola fik navnlig høje karakterer for sine karriere- og udviklingsprogrammer, løn- og bonuspolitikker samt arbejdsmiljø, herunder kulturprogrammer, fleksible arbejdsforhold og andre fordele, der hjælper medarbejdere med at opnå en work/life-balance.