Coca-Cola og verdensstjerner hylder fællesskab og mangfoldighed | Coca-Cola Danmark

Coca-Cola og verdensstjerner hylder fællesskab og mangfoldighed | Coca-Cola Danmark

For gennem tiden har Coca-Cola samarbejdet med flere af de største musikere – fra internationale superstjerner til danske stortalenter. Her er et par af nyere tids mest kendte musiksamarbejder.

 

Brasiliansk samba, fransk diskoteksstemning og danske intimkoncerter. Coca-Cola har samarbejdet med musikere fra stort set hele verden og næsten alle genrer. Fælles for dem alle er de positive budskaber om fællesskab, mangfoldighed og happiness. For der er da heller ikke noget, der kan bringe folk sammen og skabe god stemning på samme måde som musik, sang og dans.

 

Her er et par af de nyeste samarbejder med danske og internationale stjerner.

 

 

Jason Derulo

 

Det seneste samarbejde var i 2018, da Coca-Cola teamede up med Jason Derulo. Derulo skrev og indspillede sangen ”Colors” som temasang for Coca-Cola til verdensmesterskabet i fodbold – FIFA World Cup 2018 – hvor Coca-Cola traditionen tro var officiel hovedsponsor.

 

Coca-Cola og den multiplatinsælgende popstjerne fra Florida indgik samarbejdet for at skabe en sang, der afspejler værdier som optimisme og inklusion, og som fejrer spændingen ved FIFA World Cup. Hvis du ikke allerede har set musikvideoen til ”Colors”, eller hvis du har lyst til et gensyn, så kan du se den lige her:

 

 

 

Du kan læse meget mere om samarbejdet med Derulo her

 

 

K’Naan, David Correy og Bruno Mars

 

Det er efterhånden blevet en tradition, at Coca-Cola samarbejder med store musikere om en temasang ved FIFA World Cup. Det skete nemlig også i 2010 og 2014 med sange, der blev megahits.

 

I 2009 udgav den somalisk-canadiske kunstner K’Naan sangen ”Wavin’ Flag”, og året efter blev den udvalgt af Coca-Cola som temasang for FIFA World Cup i Sydafrika. Sangen er i øvrigt skrevet sammen med en anden stor stjerne på den musikalske himmel, nemlig Bruno Mars.

 

Ved FIFA World Cup fire år senere kom det musikalske bidrag endnu en gang fra Coca-Cola med sangen ”The World Is Ours” af den brasiliansk-amerikanske musiker David Correy. Sangen er et farverigt mix af samba og funk, som passede perfekt til fodboldturneringen, der dette år fandt sted i Brasilien.

 

 

David Guetta og Daft Punk

 

En anden stor international verdensstjerne, der har samarbejdet kunstnerisk med Coca-Cola, er den franske DJ og producer David Guetta. Indtil videre er partnerskabet ikke blevet til en sang, men til gengæld lancerede Coca-Cola i 2012 en limited edition-aluminiumsflaske med David Guetta på. Designet på flasken er en hyldest til natteliv og diskotekskultur, og derfor kunne flasken også udelukkende købes i særligt udvalgte diskoteker og butikker i Frankrig.

 

Kun få andre kunstnere har på samme vis få deres egen Coca-Cola – blandt dem er den franske duo Daft Punk, som de fleste kender for superhittet ”Get Lucky”.

 

 

Danske musiktalenter i Coke MUSIC

 

Flere danske musikere har også fundet vej til samarbejder med Coca-Cola.

 

I 2017 lancerede Coca-Cola en perlerække af intimkoncerter under navnet Coke MUSIC. Her kunne publikum opleve nogle af de største talenter på den danske musikscene, nemlig Gulddreng, Scarlet Pleasure, Alex Vargas og Ericka Jane. Koncerterne foregik i København og Aarhus, men de blev filmet, så alle fik mulighed for at opleve koncerterne og den særlige intimkoncertstemning i en 360-graders streaming.

 

Du kan se eller gense alle koncerterne på YouTube-kanalen CokeTV her

 

 

Queen og Bowie

 

Hvis du nu tænker, at du da også har hørt noget med Queen og Coca-Cola, så er det ikke helt forkert. Flere reklamefilm fra Coca-Cola har nemlig brugt kendte sange, som mange mennesker derfor forbinder med Coca-Cola. Og én af de mest berømte er netop Queen og David Bowies ”Under Pressure”. Se den her