Bag kulisserne til lanceringen af verdens mindste Coca-Cola Life | Coca-Cola Danmark

Bag kulisserne til lanceringen af verdens mindste Coca-Cola Life | Coca-Cola Danmark

Coca-Cola Life tiltrak sig stor opmærksomhed i en lillebitte norsk by


307 beboere i den lille fiskerby Reine var de første i Norge til at smage det nyeste medlem af Coca-Cola-familien.


"Det er ni år siden, vi sidst lancerede et nyt Coca-Cola-produkt på det norske marked - Coca-Cola Zero," fortalte Anne Marit Ihlen, som er marketing manager hos Coca-Cola Norway. "Der har været en masse spekulationer om, hvornår Coca Cola Life ville blive føjet til Coca-Cola-familien i Norge, så vi er glade for endelig at kunne frigive den."


Coca-Cola Life er sødet med en blanding af sukker og stevia-ekstrakt og indeholder en tredjedel mindre sukker og en tredjedel færre kalorier end konventionel cola.


"Det den mindste, kønneste og formentlig mest vindblæste lancering i norsk historie," tilføjer Marit Ihlen. "Vi vil gerne benytte lejligheden til at vise et af de smukkeste steder i Norge frem og introducere vores unikke produkt i enestående omgivelser. Reine var det perfekte sted”.

 

Coca-Cola-teamet inviterede hele landsbyen til en helt særlig prøvesmagning i Reines eneste købmandsbutik og der blev blogget flittigt på www.coke.no/smallestlaunch. Coca-Cola Life er nu rullet ud til alle butikker i Norge.


"Vi glædede os virkelig til 'smagspremieren' og er stolte over, at Coca-Cola valgte vores lille butik til den eksklusive lancering," siger butikschef Cathrine Johnsen. "Jeg har fortalt alle om vores festligheder uge, og vi var rigtig spændte."


Reine ligger i Lofoten i det nordlige Norge. Rejsehjemmesiden Earthtraveling.com har kaldt det et af de 10 smukkeste steder i verden.

 

"I Reine lever vi tæt på naturen, og folk kommer fra hele verden for at opleve præcis det," fortæller borgmester Lillian Rasmussen.

 

I alt er 14 nationaliteter repræsenteret i byen. Rasmussen fortæller, at fjeldenes magi og det storslåede nordlys er en del af attraktionen.


"Naturens kræfter gør vores hverdagsliv uforudsigeligt, og vi må ofte ændre planer på grund af den barske vind," fortæller hun. "Vi passer godt på hinanden i Reine, og vi standser altid op og hilser på hinanden ... hvad enten vi møder andre landsbybeboere eller turister."


Coca-Cola Life fås også i Argentina, Chile, Storbritannien, Sverige, Holland, Belgien, Frankrig og USA.