Allerede i 2007 investerede Coca-Cola i design og produktion af "Drink2Wear" modetøj, der var lavet af genanvendte plastflasker. Drink2Wear T-shirt, muleposer, loungewear og kasketter er fx fremstillet af en blanding af genanvendte plastikflasker og bomuld.

ECOCYCLE er et nyere initiativ, hvor musiker og producer will.i.am og The Coca-Cola Company arbejder sammen om at fremme genanvendelse og bæredygtighed blandt forbrugere. Sammen med andre ikoni-ske brands, er det målet at introducere ambitiøse, men dog realistiske livsstilsprodukter, der helt eller delvist er baseret af genanvendt materiale.

ECOCYCLE-brandet hjælper forbrugere til at se, at ting, de tidligere anså for at være affald, faktisk kan blive en del af et livsstilsprodukt, de kan bruge i morgen. ECOCYCLE identificerer produkter, såsom plast-flasker og aluminiumsdåser, der kan indgå som materiale i moderigtige og værdifulde livsstilsprodukter.

Beats by Dr. Dre® og New Era® var de første brands, der kom med i ECOCYCLE brand-initiativet. Som en del af samarbejdet har man skabt trendy produkter, der delvist af lavet af genanvendte materialer.

"ECOCYCLE-brand'et er en platform, der flugter med vores vision om nul spild og vores fokus på bæredyg-tighed," fortæller Bea Perez, som er Vice President & Chief Sustainability Officer i The Coca-Cola Compa-ny. "Sammen med will.i.am vil vi fremme genanvendelse på en unik måde med andre kendte brands og skabe livsstilsprodukter, som forbrugere over hele verden kunne tænke sig. Generationen af unge for-brugere i dag repræsenterer en aktiv kraft, og ECOCYCLE har netop til formål at samle deres støtte og indsats omkring en global bæredygtighedsbevægelse.

The Coca-Cola Company donerer sin andel af licensindtægter fra initiativet omkring EKOCYCLE til at støtte flere organisationer, der arbejder med genanvendelse og på at forbedre lokalsamfund.

Læs mere om initiativet på EKOCYCLE.com.