Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste Coca-Cola julelastbiler, der bringer juleglæde til byen. Dét er for mange danskere indbegrebet af julen. Og ligesom sidste år får danskerne også denne jul mulighed for at opleve Coca-Cola julelastbilen, når det nostalgiske juleikon besøger Danmark med iskold Coca-Cola og merchandise.

Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke, som titusindvis af danskere flokkedes om. Nu gentager vi succesen og sender igen julelastbilen ud på tur til hele landet.

”For mange danskere er Coca-Cola en vigtig del af julen, og julelastbilen bringer glæde og skønne minder frem for danskere i alle aldre. Det var fantastisk at se danskerne strømme til julelastbilen sidste år. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur med friske forsyninger,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Donér til Mødrehjælpen og få en minijulelastbil med hjem

Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et beløb på mindst 20 kroner til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

”Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en donation på mindst 20 kroner til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene,” siger Peter Hædersdal.

*På grund af særlig stor efterspørgsel på miniaturelastbilerne skal du være opmærksom på, at der er et begrænset antal julelastbiler ved hvert stop.  

Julelastbilens tur begynder den 16. november. Du kan opleve julelastbilen følgende steder:

Frederiksberg, Hørsholm, Helsingør, København SV, Frederiksværk, Køge, Viby Sjælland, Kalundborg, Svendborg, Nyborg, Odense SV, Vejle, Sønderborg, Esbjerg N, Herning, Fjerritslev, Thorsø, Holstebro, Viborg, Viby J, Randers SØ, Aalborg SV, Frederikshavn, Grenaa, Tilst, Horsens, Kolding, Odense M, Slagelse, Ishøj, Sorø, Nykøing F, Greve og Næstved.

Alle adresser og tidspunkter for julelastbilens tur kan findes på her.

Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag. Men historien om Coca-Cola og julemanden går faktisk næsten 100 år tilbage. Du kan læse mere om, hvordan Coca-Cola har sat sit præg på julen verden over her.