Coca-Cola lancerer nu en ny spændende smagsvariant, der med garanti vil sætte dig i julehumør. Netop nu lander årets mest spændende nyhed i butikker landet over, når Coca-Cola for første gang i Danmark lancerer en Coca-Cola med kanelsmag – helt uden sukker.

Den nye, sukkerfri Coca-Cola Zero Sugar Kanel lanceres kun i en ”Festive Limited Edition”. Det betyder, at den kun sælges i en begrænset periode frem til jul, hvor den passer perfekt til risengrøden, julefrokosten og enhver anden hyggelig anledning i de vintermørke måneder op til årets vigtigste højtid.

”Coca-Cola Zero Sugar Kanel er en helt ny smag til vores danske fans og forbrugere. Det er den velkendte smag af Coca-Cola med et lille drys jul i form af kanelsmag. Forbrugertests og erfaringer fra andre lande har vist, at denne usædvanlige smag har været virkelig populær, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde den i Danmark,” siger Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

Coca-Cola har tidligere i år haft to andre sukkerfri smagsvarianter, nemlig Coca-Cola Zero Sugar Hindbær lanceret i starten af året og senest Coca-Cola Zero Sugar Citron, som markedet tog rigtig godt imod.

”Vi ved, at de danske forbrugere hele tiden efterspørger nye, spændende smagsoplevelser, og vi arbejder derfor hele tiden på at finde de helt rigtige kombinationer. Det mener vi at have ramt med Coca-Cola Zero Sugar Kanel, der jo også passer perfekt til julen,” siger Philip Wedgwood.

Coca-Cola Zero Sugar Kanel vil kunne købes i 1,5 l flasker. Smagsvarianten vil kunne findes i butikkerne så længe laver haves.