Fem julegaveidéer til Coca-Cola entusiasten | Coca-Cola Danmark

Fem julegaveidéer til Coca-Cola entusiasten | Coca-Cola Danmark

Den moderigtige:

 

For en vaskeægte Coca-Cola entusiast vil det lige være sagen at kunne iføre sig det elskede brand, og det er der heldigvis også masser af muligheder for. Du kan nemlig shoppe alt lige fra T-shirts og sweatshirts til nattøj og shorts med Coca-Cola – uanset om stilen skal være cool, sporty eller hyggelig. Det kan alt sammen købes i den officielle Coca-Cola shop, som også sender produkter til Danmark.

 

 

Den hjemmelavede:

 

Der er ikke noget som en hjemmelavet gave – og særligt, hvis den også er velsmagende! Derfor er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker Coca-Cola, en aften med din hjemmelavede Coca-Cola ’tasting menu’. Du kan fx bage hjemmelavede Coca-Cola Stjernesmåkager efter denne opskrift og invitere på en julet oplevelse, hvor du også serverer favoritlæskedrikken på den hele rigtig måde med the perfect serve'.

 

 

Den ekstravagante:

 

Hvis du virkelig vil flotte dig, skal du invitere julegavemodtageren en tur til World of Coca-Cola i Coca-Cola hovedkvarteret i Atlanta, USA. Her er der 200 historiske artefakter fra hele verden, og I kan opleve den stærkt bevogtede boks, Vault of Secret Formular, der indeholder den originale og tophemmelige Coca-Cola opskrift! I får endda mulighed for at skabe jeres helt egen læskedrik. Så det er bare om at komme afsted.

 

 

Den hjertevarme:

 

Du kan også give en gave, der glæder andre – nemlig en velgørende gave. I år kan man ved Coca-Cola julelastbilen, der besøger hele Danmark, få en minijulelastbil med hjem, hvis man donerer et valgfrit beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Her kan du se, hvor julelastbilen stopper, og hvis du ikke kan nå at donere til Mødrehjælpen ved julelastbilen, kan du støtte her.

 

 

Den klassiske:

 

Du kan også vælge at gå den helt klassiske vej. En sikker vinder er en hyggelig tur i biffen med alt, hvad der hører til af popcorn og selvfølgelig Coca-Cola. Og netop henover julen og i løbet af vinteren er der en masse gode film i biffen. Så tjek programmet i din lokale biograf – og sørg for, at de har lagt Coca-Cola på køl.