At være fysisk aktiv er en af de vigtigste ting vi kan gøre for vores sundhed og livsglæde. Fysisk aktivitet er essentielt for vores helbred og sundhed. Vores mål er at hjælpe folk i hele verden med at forstå vigtigheden af en fornuftig, afbalanceret kost og fordelen for ens helbred ved at øge mængden af fysisk aktivitet.

Vi har som virksomhed en lang tradition for at støtte programmer for en sund og aktiv livsstil: lige fra at sponsorere større sportsbegivenheder som De Olympiske Lege til lokale sportsarrangementer. Derudover støtter vi mere end 250 programmer for fysisk aktivitet i mere end 100 lande.

I Europa investerer Coca-Cola i en række programmer, der understøtter sport og en aktiv livsstil for at give mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde mulighed for at bevæge sig mere og oftere.
Også i de nordiske lande har vi forpligtet os til at inspirere folk til at være mere fysisk aktive. Vi arbejder sammen med professionelle organisationer, som sørger for muligheder for at blive aktiv. Du kan læse mere om nogle af vores programmer i de nordiske lande her.