Lige meget hvilken alder du har, er der videnskabelige belæg for, at en aktiv livsstil og regelmæssig motion vil hjælpe dig til et sundere og gladere liv. Der kommer flere og flere videnskabelige beviser for, at inaktivitet forbindes med alle former for helbredsproblemer. I øvrigt er det bedre at være i god form, fordi du vil føle dig bedre tilpas.

En aktiv livsstil betyder, at man udfører en form for fysisk aktivitet dagligt, hvilket kan have mange livsvigtige fordele og desuden hjælper dig til at holde en sund energibalance. Men det er ikke så nemt som det lyder, fordi mulighederne for at være aktiv bliver stadig mere begrænsede. Mange statistikker viser på foruroligende vis, at et stigende antal europæere ikke bevæger sig så meget, som de burde for deres helbred.

Vores daglige gøremål er meget vigtige, fordi de angiver, om vi virkelig lever aktivt eller ej. Det er hyppigheden af bevægelse, der virkelig tæller i forhold til, om vi har en aktiv livsstil eller ej. Men for at modvirke mange sygdomme bliver vi nødt til at arbejde på mindst et moderat niveau - hvad der svarer til frisk gang. Vi bør stræbe efter at have mindst 30 minutters moderat intens aktivitet hver dag eller i det mindste de fleste dage.

At være mere fysisk aktiv er en af de vigtigste ting, vi kan gøre for vores helbred og livsglæde. Derfor investerer Coca-Cola i en række programmer for aktiv livsstil og sport for at give folk i alle aldre og fra forskellige baggrunde muligheden for at bevæge sig mere og oftere.