Normalt kan singaporeanere blot drømme om en hvid jul. Men sidste år bragte Coca-Cola Laplands hvide, vinterlige eventyrland til troperne ved hjælp af højteknologiske automater og en anelse julemagi.

I en kortfilm med titlen #delenhvidjul smeder folk nye venskaber på trods af en afstand på næsten 10.000 km og to markant forskellige klimaer, men forenet af den sande julestemning. Coca-Cola-automater udstyret med skærme sørger for livefeed-videoer mellem de to steder.

I Finland kan man se varmt påklædte familier og endda et rensdyr på slæde- og vandretur gennem et frossent landskab, mens kortærmede Singaporeanere nyder en meget varmere aften i et livligt forretningskvarter. Efter at have udvekslet varme vink og smil skovler de lokale fra Lapland sne ind i deres automat og sender en byge af sneflager ned over deres venner på den anden side af jorden. Filmen, der er produceret af Ogilvy & Mather, slutter med en venlig simuleret sneboldkamp, samtidig med at der bliver lavet sneengle.

"Denne storslåede video vækker en af de mest spændende dele af julesæsonen til live, selv i Singapores varme klima," fortalte Pratik Thakar, som er chef for content og design excellence i Coca-Cola’s ASEAN- og APAC-region. "Den handler ikke bare om, at der bliver bragt sne fra Finland til Singapore, men også om at finner og singaporeanere oplever glæden ved at give."