Det er ikke hver dag, man hører om en 17-årig, der laver smittende dansemusik, som får ham på turné sammen med verdensberømte DJs og med som gæst i populære tv-shows. Men den norske producer Coucheron (Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen) var ikke som andre teenagere - da han optrådte med Skrillex og Dada Life efter sin første single "Outrageous" tog han EDM-verdenen med storm. I stedet for bare at kopiere den electro-house-stil, som gav ham massiv succes, sprænger den 20-årige producer alle grænser og skaber sjove, dansevenlige numre inspireret af alle hans yndlingsgenrer inden for musik.

Vi fik mulighed for at tale lidt med Coucheron og spørge ind til hans nye musik og måske endelig finde ud af, hvad en "Honky Donk" er.

1. “Honky Donk,” din seneste single, er så iørefaldende og sjov! Men fortæl os lige, hvad er en honky donk?

Mange tak, Coca-Cola (det føles cool at sige sådan)! Sandheden er, at jeg ikke er helt sikker på, hvad en Honky Donk er. Det er bare en fjollet idé, min kæreste fik, og jeg vil helst bare lade det være op til folks egen fantasi. For mit vedkommende er Honky Donk en oprørsk sindstilstand, hvor man gør, hvad man har lyst til med dem, man har lyst til at gøre det med, og sætter Honkeyer i Donkeyer. Men af en eller anden grund tror folk, det handler om en eller anden mærkelig form for seksuel adfærd ...

2. Vi har hørt, at dine forældre er musikere, og at du endda spiller klaver, guitar og trommer. Bruger du nogle rigtige instrumenter, når du laver et nummer?

Ingen af mine forældre er musikere (men min far spiller lidt saxofon nu og da), men ja, de fleste af mine numre indeholder guitarer og bas. Og de fleste melodier og akkordforløb optages igennem et MIDI-keyboard for at bibeholde en menneskelig fornemmelse med hensyn til timing og hastighed. For nylig fik jeg fat på et elektronisk trommesæt, som det også er sjovt at optage med. Jeg prøver altid at opbygge sangens skelet så organisk som muligt, før jeg tilføjer alle de andre elementer, når jeg føler, strukturen er solid. Når en sang er færdig og færdigproduceret, kan jeg godt lide at skille den ad til en akustisk version igen med bare guitar/klaver og vokaler, bare for at tjekke, at sangens skelet er solidt nok. Kort sagt, så ønsker jeg ikke, at sangen skal være afhængig af sindssyg teknologi for at lyde fantastisk.

3. Din første single fra 2011, “Outrageous” kan beskrives som electro-house. Nu lyder dine seneste udgivelser meget som om, de er blevet inspireret af andre genrer. Hvordan vil du beskrive din sound nu?

Jeg ser min sound nu som sjov, barnlig, naiv, ufuldkommen og under konstant udvikling. Lige så meget som jeg virkelig nød electro-house-scenen på det tidspunkt (og stadig gør, i nogen udstrækning), så hoppede jeg med på vognen dengang, og på et eller andet tidspunkt fik jeg også lyst til at bruge alle mine andre påvirkninger i min sound. Jeg skrev sange langt før jeg begyndte at producere, så jeg ønsker at tage det, jeg havde dengang, tilbage og kombinere det med, hvad jeg har lært omkring det at producere. Derudover, så opdager jeg hele tiden nye sider af min musikalske identitet, og jeg prøver altid at vise dem i mine numre.

4. Hvad kan vi forvente at høre fra din kommende EP, Playground, når den bliver sendt på markedet senere i år?

Der er ikke fastsat nogen dato for, hvornår Playground-projektet ser dagens lys, eller om det nogensinde gør. Men, når det endelig kommer, kan man forvente muntre melodier, noget sorgløst og noget mindre sorgløst. Elementer af rock, hip-hop, disco og dance sammen med optræden af nogle af mine yndlingssangere.

5. Fortæl os om sangene på din Spotify playlist, og hvorfor du har valgt dem?

Til denne playlist har jeg valgt 30 sange, som gør mig i godt humør, lige meget hvor dårlig en dag jeg har. Du finder noget klassisk rock, nogle nyere indie bands og noget fantastisk aktuelt popmusik. Mange af sangene har inspireret mig på mange måder, og flere af mine kommende numre ville helt sikkert kunne være på denne playlist! Du finder også den gladeste musik, Norge har at byde på! Desværre laver mange norske kunstnere meget sørgelig og afslappet musik, så de kunne ikke komme med på listen. :(