Premier League er fodboldligaen, hvor alle kan være med - også dig. Coca-Cola er partner på den engelske Premier League, og lige kan du vinde en fodboldrejse for 2 personer til en Premier League-kamp. 

Coca-Cola og den engelske Premier League vil gerne bringe fans tættere på verdens bedste fodboldrække. Derfor kan du lige nu vinde fede Premier League-præmier med Coca-Cola

Vind en sej Premier League klubtrøje eller en fodboldrejse til England for 2 personer, der inkluderer 2 stk. billetter til Premier League, fly og hotel. Du deltager ved at indtaste koden under låget fra din Coca-Cola Original Taste eller din Coca-Cola Zero Sugar med Premier League etikette. 

Coca-Cola ønsker, at så mange som muligt deltager. Og for at fejre det, har Coca-Cola lanceret en fantastisk tv-reklame, der viser entusiasmen for fodbold – inklusive 250 fans fra 20 forskellige premier league klubber og flere fodboldstjerner.

Filmen har titlen ”Where everyone plays” og du kan se den her:

Nogle af engelsk fodbolds mest inkarnerede og berømte fans er med – bl.a. ørnen Kayla, Crystal Palace’s maskot og Evertons Speedo Mick, der to gange ugentligt møder op til kampene i badebukser – til fordel for velgørenhed.

De mange fans får følgeskab af den engelske landsholdsspiller, Jesse Lingard, der til daglig spiller hos Manchester United, samt den tidligere landsholdsspiller og nuværende fodboldkommentator Jermaine Jenas.

”Det er i virkeligheden fansene, der gør Premier League til det, det er,” siger Jesse Lingard om filmen.

”Jeg ville ikke kunne gøre, hvad jeg gør hver eneste uge uden dem, så det er stort at samarbejde med Coca-Cola for at givere flere mennesker muligheden for at blive en del af det,” siger han.

Se mere register.coca-cola.com/dk/premierleague

Konkurrencen løber frem til 31. oktober 2019.