Vi har aldrig produceret så mange sukkerfrie eller sukkerreducerede drikke, som vi gør i dag. Det gør vi, fordi forbrugeren skal have mulighed for frit at vælge.

Hos Coca-Cola har noget af det vigtigste for os altid været at lytte vores forbrugere og til samfundet.

Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at udvikle os, lære og forbedre vores produkter hver eneste dag – i takt med, at verden forandrer sig.

Derfor har vi over de seneste år taget et endnu større socialt ansvar og reduceret sukkerindholdet i mange af vores produkter – samtidig med at vi har lanceret endnu flere zero- og sukkerfrie drikke.

Vi ønsker at bidrage til en sundere hverdag for alle, hvor kalorielet ikke er ensbetydende med mindre smag, og hvor vores samarbejdspartneres vilkår er prioriteret højt. 

Det hele handler om valg – og flere af dem

De seneste år har vi lanceret mere end 600 produkter i hele verden – hvor omkring 250 af dem var med reduceret eller slet ingen sukker.

Desuden kom der 400 nye produkter med juice, te, vand og andre drikke uden brus.

Vi vil nemlig gerne give jer endnu flere valgmuligheder, når I skal slukke tørsten, så der altid er et alternativ i nærheden.

Og der kommer mange flere til i fremtiden.

For hos handler det om at skabe #morechoices, og mon ikke du har opdaget flere af vores sundere produkter på hylden allerede – måske helt uden at vide det.

Sukkerfrie alternativer

Er man Fanta-fan findes der flere sukkerfrie alternativer.

Og faktisk er der varianter, der kun findes helt uden sukker, ligesom vi sørger for, at der næsten altid er en zero-variant af din yndlingssmag under vores andre brands.

Andre drikke har lavt sukkerindhold. Du er måske også faldet over vores populære Fuze Tea, som er blevet danskernes fortrukne iste på markedet.

Fuze Tea

Den har netop opnået Rainforest Alliance-certificering, som betyder, at teen er bæredygtig produceret, og menneskerne, der arbejder på plantagen, har gode handels- og levevilkår.

Fuze Tea-varianterne har et meget lavt kalorieindhold, da sødemidlet stevia bliver brugt i stedet for noget af sukkeret – selvfølgelig uden at miste den autentiske smag.