Coke MUSIC byder på en perlerække af intimkoncerter med danske stjerner. Faktisk bliver de så intime, at du kan følge med hjemme fra stuen. Pssst. Du kan selvfølgelig også bare få fingre i en billet og være med til at opleve blandt andre Alex Vargas in real life. Se her hvordan.

Uanset om du befinder dig i København, Aarhus eller i Rønne, så har du nu eksklusivt muligheden for at blive en del af Coke MUSIC. Et helt nyt koncertkoncept, der byder på musik og cool oplevelser i verdensklasse.

Helt konkret byder Coke MUSIC på seks koncerter i løbet af foråret og sommeren. Den første bliver en intimkoncert den 28. april på Radar i Aarhus med albumaktuelle Alex Vargas, der vil sørge for en intens og personlig koncert.

Og kan du ikke fysisk være til stede ved koncerten, så kan du alligevel komme med virtuelt. Coke MUSIC gør det nemlig også muligt at være med til koncerten via Youtube, hvor man som noget helt nyt kan opleve koncerterne live i en 360-graders streaming via den helt nye YouTube-kanal, CokeTV.

360-graders-videoer gør det muligt at se hele koncertrummet, så man får følelsen af selv at være til stede.

”Coke MUSIC handler om at skabe fantastiske og stemningsfulde oplevelser i hverdagen, som vi kan være sammen om og dele med hinanden. Og lige netop dét med fantastiske oplevelser, det kan musikken,” siger Peter Hædersdal, der er Senior Brand Manager for Coca-Cola Danmark.

Konceptet er blevet til i et samarbejde mellem Coca-Cola Danmark og Universal, der lover musikoplevelser ud over det sædvanlige.

”Det vil emme af personlighed, VIP, intimitet og god energi, uanset om man kommer med til en af koncerterne eller følger med hjemmefra. Indtil nu er Alex Vargas det eneste navn, der er blevet offentliggjort, men den næste koncert bliver i maj”, afslører Peter Hædersdal.

Hvis du vil have fingre i billetter til koncerterne, skal du følge med på Coca-Cola Danmarks Facebookside. Her vil man løbende kunne vinde billetter. Og så er det også her, at det resterende program for koncerterne bliver afsløret.