Hver torsdag kan man følge værterne Anna Briand, Gex og Max Marius på YouTube-kanalen CokeTV Danmark, som Coca-Cola står bag, når de afprøver vilde udfordringer. Værterne fører nemlig deres egne og seernes bucketliste ud i livet – en liste med udfordringer og oplevelser, som man drømmer om at prøve, inden man dør. Og man kan vist roligt sige, at de er blevet udsat for lidt af hvert.

Coca-Cola Journey mødte værterne Anna Briand og Gex til en lille snak i CokeTV-studiet, før de skulle ud på en af udfordringerne på bucketlisten.

Hvad har været den vildeste oplevelse i CokeTV?

Anna: ”Det var nok, da jeg skulle være brandmand for en dag. Jeg skulle både hejses op i en kran og slukke en brand – jeg blev virkelig udfordret! Og så sveder man bare helt ekstremt meget i den der dragt. Du har både maske, hjelm og 25 kg på ryggen. Det er ret mange kilo, når man ikke er særlig stor! På et tidspunkt var der også en stor brand lige over mit hoved. Jeg nåede bare at tænke: ’Shit, nu skal der ikke gå ild i mit hår!’”

Anna har stadig ondt i hele kroppen efter udfordringen, som bliver vist på CokeTV i uge 43.

Gex var ikke med til brandmandsudfordringen. Til gengæld er han blevet udfordret ved at stå på wakeboard, og det var nok det vildeste, han har prøvet i forbindelse med CokeTV:

Gex: ”Wakeboard-udfordringen var for sindssyg. Jeg blev slæbt hen over Aarhus havnebassin, og mit ansigt ramte direkte ned i vandet. Jeg var virkelig mæt bagefter – fik slugt så meget vand. Jeg har aldrig bøvset så meget, som da vi sejlede tilbage.”

Men det er ikke kun vilde ting, som værterne har udsat sig selv for. Seerne har nemlig også bedt dem om at give sig i kast med grænseoverskridende oplevelser, hvor de virkelig er kommet ud af deres komfortzone. Dette skete eksempelvis, da Anna og Gex var på fotoshoot med blogger og model Freja Wewer:

Gex: ”Det var lidt vildt, at så mange stod og kiggede på, når man skulle stå og pose. Al fokus er bare på én. Der kom jeg virkelig ud over min komfortzone.”

Anna: ”Ej, Gex, du var da ellers bare catwalk-in! Det var rigtig sjovt at prøve at være på fotoshoot, for det kan man ikke rigtig forestille sig, hvordan er.”

Som private YouTubere laver I jo oftest videoer alene. Hvordan er det at lave CokeTV sammen?

Anna: ”Jeg synes, det er megafedt, at vi ikke skal lave alt arbejdet ”bagved”, når vi laver CokeTV. I stedet for at forberede en masse kan vi ligesom bare koncentrere os om at have det sjovt. Men samtidig er det også hårdt, for vi er jo på hele dagen – nogle gange 10 timer ad gangen. Normalt optager jeg jo heller ikke videoer hver dag.”

Er I lige så gode venner, som det ser ud, eller lader I bare som om?

Gex: ”Ja, vi kender hinanden godt, også før CokeTV, og det er fedt at få alle de her oplevelser sammen med andre YouTubere – man kan lidt bedre sætte sig ind i hinandens verden. Vi kender ligesom strugglen.”

Hvad med dagens udfordring, er I spændte? I skal jo ud og stå på ski. Er I skibumser?

Anna: ”Altså, jeg er mere til ski end til snowboard. Jeg har prøvet det en enkelt gang før, da jeg var 12. Når jeg først lige kommer op på dem, så tror jeg, at det kommer til at køre for mig.”

Gex: ”Jeg har ikke prøvet nogen af delene, kun wakeboard. Jeg håber bare ikke, jeg kommer til at prikke et øje ud med en af de der skistave. Jeg håber til gengæld, at jeg prøver at falde rigtig hårdt!”

Anna: ”Men det gode ved ski er jo, at de falder af med det samme, så man slår sig ikke lige så hårdt.”

Gex: ”Gør de det??”

Anna: ”Ja, i modsætning til snowboard – det tror jeg er meget sværere … Der er begge ben spændt helt fast.”

Gex: ”Jeg tror, at det nok skal blive ret underholdende at se på!”

CokeTV-afsnittet, hvor Anna Briand og Gex står på ski, bliver vist i uge 45 på YouTube-kanalen CokeTV Danmark.

Hvis du vil se mere til værterne, så følg med hver torsdag på CokeTV Danmark http://bit.ly/2k5mDX8, når Gex, Anna Briand og Max Marius igen er klar på nye udfordringer. Og husk endelig at skrive kommentarer til videoerne, for så kan du være med til at bestemme, hvilke seje udfordringer der skal med på deres bucketliste.