Kickflip og boneless er blot nogle af de skate-tricks, som CokeTV-værterne Anna Briand Hestehauge og Emilie Briting stifter bekendtskab med, når de i de i den nyeste episode af CokeTV hylder tre seje skatepiger og ildsjæle, for deres indsats.

Har du nogensinde mødt en person, som virkelig inspirerede dig? Typen, som gør noget beundringsværdigt, er super passioneret og tør følge drømmen, vel vidende at det er hårdt arbejde? Lige meget hvor meget modstand de møder på deres vej, så kæmper de videre, fordi de brænder for det, de gør.

Under temaet ”This one’s for you” kan alle seere i denne sæson af CokeTV foreslå en ildsjæl, der fortjener et klap på skulderen, et kæmpe like eller en highfive for det, han eller hun er passioneret omkring – og så udvælger værterne dem, som skal hyldes i programmet.

I den nyeste episode af CokeTV møder værterne Anna Briand Hestehauge og Emilie Briting tre virkelig seje skatepiger Pauline, Signe og Amanda, der alle er en del af et pige-skatecrew, som holder til i hal 12 i Roskilde.

Skatecrewet er kendt under navnet Girls Don’t Give A Fox og er dannet af piger for piger på alle niveauer. Hver tirsdag mødes de, har det sjovt sammen og udfordrer hinanden.

Det er lige meget, om man aldrig har skatet før, eller om man mestrer vilde tricks på ramperne. Det vigtigste er fællesskabet, og filosofien er, at man altid kan øve sig, blive bedre og lære af hinanden – øvet som nybegynder.

Journey Danmark tog med på optagelse for at se, hvordan det gik, da værterne blev udfordret på skateboardet og blev lidt klogere på skatemiljøet.

I interviewet nedenfor afslører Anna og Emilie blandt andet, hvad de synes, der definerer en ildsjæl, hvilke tricks de har lært, og hvilke talenter de ville ønske, de selv var i besiddelse af.

Se hele CokeTV-episoden, hvor værterne møder Girls Don’t Give a Fox på skaterampen her: https://www.youtube.com/channel/UC5eA20U9vtILmf0pur6gkTg

Fakta om CokeTV:

  • Hver torsdag kl. 16:30 kan du følge med, når CokeTV-værterne og YouTube-stjernerne Emilie, Max, Alexander, Anna, Gex og Laura bliver inspireret og hylder de sejeste ildsjæle.
  • Du kan desuden holde dig opdateret med den nyeste info om CokeTV ved at følge Coca-Cola Danmark på Facebook via facebook.com/cocacoladk og på Instagram via instagram.com/cocacoladk.
  • Hvis du kender en ung ildsjæl, der fortjener at blive hyldet på CokeTV, skal du bare skrive vedkommendes navn og det, som personen skal anerkendes for, i kommentarfeltet på YouTube-kanalen.