Mød os under paraden, til årets hovedevent eller i vores loungeområdet på Rådhuspladsen, hvor du kan forsegle mindeværdige øjeblikke fra Copenhagen Pride.

Coca-Cola er den stolte hovedsponsor af årets Copenhagen Pride Week, som i år bliver fejret i Københavns gader d. 13.-18. august 2019.

Og du kan se frem til flere sjove og festlige indslag fra os, når vi løfter regnbueflaget og bakker op om lighed og menneskerettigheder for alle LGBT+-personer.

Hos Coca-Cola har vi, siden vi startede, bakket op om retten til at være den, man er og elske den, man vil. Derfor har vi set det som naturligt at støtte en af de største mangfoldighedsfester, vi har i Danmark.

Og har du lyst til at møde os under Copenhagen Pride Week, er der mange steder, du har mulighed for det.

Coca-Cola starter den største pride-fest

Under den obligatoriske pride-parade, som starter kl. 13.00 ved Frederiksbergs Rådhus om lørdagen, er vi at finde med egen Coca-Cola-vogn.

Her spreder vi kærlighed og Love-T-shirts og fyrer op for en fest med DJ ombord.

Men det er først, når paraden slutter ved Rådhuspladsen, at Coca-Cola starter den største pride-fest, hvor vi er hovedsponsor på årets største officielle event.

Her kan du bl.a. opleve den smukke drag queen Betty Bitschlap, som byder på en Coca-Cola-overraskelse under værtskab af TV-vært Sara Bro.

Tag det perfekte pride-billede med Coca-Cola

Du kan også møde os alle andre dage på Rådhuspladsen, hvor du kan få taget dit sjoveste og bedste billede til minde om Copenhagen Pride Week.

Vi har sat en kæmpe Coke-dåse op, hvor du kan indtaste dit eget navn eller navnet på en, du holder af – herefter vil det blive vist på vores kæmpe LED-skærm – som du kan knipse et billede af.

Og i tråd med vores #ShareACoke-flasker med navne på, hvor vi opfordrer alle til at give en kompliment til en, man holder af, kan du også tilføje en kompliment til din specielle Coke.

Det kommer herefter ud på en badge sammen med din #ShareACoke-dåse – direkte fra vores oversize Coca-Cola.

Men du kan også træde op på vores platform, hvor vi har et 360-graders kamera, der kan skyde alverdens flotte billeder af dig, som herefter bliver vist på storskærm.

Om du er til sjove billeder eller blot en iskold Coke i sommervarmen, håber vi på at se dig til årets Copenhagen Pride Week i vores loungeområde på Rådhuspladsen.

#PrideXCoke #loveislove