Nu kan vi ikke trække spændingen længere. Og vi er stolte af at kunne præsentere Coca-Cola Danmarks nye Coca-Cola life, der rammer butikshylderne 1. januar.

Der er blevet gættet og gættet. Hvornår sker det mon? Og sker det overhovedet? Men nu kan vi slå det fast med syvtommersøm. Coca-Cola life kommer til Danmark.

Det er den største produktlanceringsnyhed for Coca-Cola Danmark i mere end otte år, siden Coca-Cola zero kom på markedet i januar 2007.

Den nye Coca-Cola life skruer ned for både sukker og kalorier, men holder fast i sin gode smag. Den er nemlig sødet med steviaekstrakt* - et sødestof med nul kalorier - som udvindes af blade fra steviaplanten. Den er i familie med krysantemum og oprindeligt fra Paraguay, men dyrkes i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika.

Sødestoffet, steviolglycosider, der fremstilles af stevia planten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder modsat sukker slet ingen kalorier. Derfor bruges ekstrakt fra plantens grønne blade til at søde og kaloriereducere fødevarer, lige fra syltetøj og saftevand til yoghurt. Og nu altså også en Coca-Cola.

I hele verden har Coca-Cola fokus på at fremme en balanceret livsstil. Det gælder også det nyeste skud på stammen, som Coca-Cola Danmark håber bliver en aktiv medspiller, når du er på farten, skal slappe af efter en løbetur eller noget helt tredje. I hvert fald håber vi, at du har lyst til at dele dit yndlingsøjeblik med Coca-Cola life med os. Det kan du gøre med #cocacolalife på Facebook og Instagram. Vi hashtagges ved.