For to år siden var han en helt almindelig ung fyr fra Norge, der elskede at rejse verden tynd med sin rygsæk. På splitsekunder blev han verdenskendt med hits som Firestone og Stole The Show. Og den 13. maj udkommer Kygos første plade, Cloud Nine. Alligevel drømmer Kygo med det borgerlige navn Kyrre Gørvell-Dahll om igen at tage den med ro og bare rejse alene ud i verden som backpacker.

Der er langt fra rolige og idylliske Bergen i Norge til store scener med tusinder af mennesker i Paris og Berlin. Og der er langt fra at spille fodbold med helt almindelige og ukendte venner til at jamme med navne som Coldplay og John Legend.

Det er ikke desto mindre, hvad der på godt to år er sket for 24-årige Kyrre Gørvell-Dahll, som Coca-Cola Journey mødte til en snak om den hurtige stjernestatus, fremtidsdrømme og livet generelt.

For blot to år siden var der nærmest ingen, der kendte ham. I dag er hans musik blevet streamet mere end en milliard gange på Spotify. Og den 13. maj udkommer Kygos første hele album, Cloud Nine.

- Det hele føles lidt uvirkeligt. Det er gået meget stærkt. Og det føles lidt som om, det er meget længere tid end to år siden, at jeg var på vej til min første store koncert i Paris, siger Kygo til Coca-Cola Journey.

Han drømte ofte om at spille musik foran tusinder af mennesker, når han sad i hjemmet i Bergen og kiggede ud over Nordsøen fra sit hus, men han var ikke i stand til at tænke tanken til ende.

- Nej, det var kun i mine vildeste fantasier, siger han.

I dag lever Kygo et hektisk liv og flyver verden tynd i flyvemaskiner. Alligevel oplever han ikke lige så meget, som han har gjort tidligere i sit liv, når han for eksempel har været i Australien, Sydamerika og Asien med sin rygsæk. Han har altid har sat utrolig stor pris på at rejse.

- Jeg har rejst meget som backpacker. Og jeg har set meget. Det kan jeg ikke rigtig i dag, når jeg rejser, fordi der hele tiden sker noget. Derfor vil jeg helt sikkert også ud og backpacke igen på et tidspunkt.

Og Kygo er ikke bange for, at han er blevet for kendt til at kunne være ukendt turist med en rygsæk.

- Det vil jeg helt sikkert kunne. Jeg vil så gerne til Sydamerika igen som backpacker. Der er helt fantastisk, fortæller han.

Men selvom Kygo er vild med at rejse, er udlængslen ikke større end, at ude er godt, men hjemme trods alt bedst.

Jeg nyder det, når jeg er hjemme i Bergen. Og laver musik som i gamle dage. Og kan gå i træningscentret og bare være mig selv. Se venner. Og bruge tid med min kæreste. Jeg er vild med det helt normale liv. På turné er livet alt andet end normalt. Der sker altid noget. Så er du i gang med det ene, så med det andet. Så skal du til det ene hotel efter det andet. Så er der lydprøver og så koncert. Og så en koncert mere. Nogle gange har jeg været af sted i en hel måned, og så savner jeg virkelig at være hjemme, siger Kygo til Coca-Cola Journey.

Debutpladen Cloud Nine udkommer den 13. maj og indeholder blandt andet de store hits Stay og Stole The Show.