Hvis du elsker den gode smag af Coca-Cola life®, men gerne vil skrue en anelse ned for sukker og kalorier i det nye år, så bliver du nok glad for vores nyhed. For et år siden blev Coca-Cola life® introduceret i Danmark, og nu kan fødselsdagsbarnet så fejre sin årsdag med hele 10% færre kalorier.

Danskerne var glade, da de for et år siden kunne lægge den naturlige, steviabaserede Coca-Cola life® med det grønne design i indkøbskurven. Læskedrikken imødekom nemlig kravene til en moderne og balanceret livsstil helt uden at gå på kompromis med den gode smag.

Siden har Coca-Cola arbejdet på at videreudvikle drikken løbende, for danskere er vilde med de kaloriereducerede produkter. Det betyder, at Coca-Cola nu kan præsentere en helt ny Coca-Cola life® med et reduceret kalorieindhold på 45%* – altså 10% færre end den første udgave, der havde et kaloriereduceret indhold på 35%.

Et naturligt, men sødt valg

Med den nye Coca-Cola life® får du altså endnu mindre sukker og mere steviaekstrakt**. Det er ideelt for rigtig mange, for sødemidler, der fremstilles af steviaplanten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder, modsat sukker, slet ingen kalorier. Stevia dyrkes i dag i både Afrika, Asien og Sydamerika.

Foruden Coca-Cola life® består Coca-Cola familien af den klassiske Coca-Cola og de to helt sukkerfrie varianter Coca-Cola light® og Coca-Cola ZERO SUGAR®. 

Du kan finde den nye Coca-Cola life® i de danske butikker fra den 1. januar 2017.

 

*Sammenlignet med andre sukkerholdige colaprodukter i Danmark

**Med steviolglycosider