Det var en musikoplevelse udover det sædvanlige, da Alex Vargas gav intimkoncert i Aarhus i slutningen af april. Hvis du ikke var så heldig at få fingre i en billet, så kan du se hele koncerten her – og husk lige, at du har fem andre koncerter til gode med tidens sejeste kunstnere.

Alex Vargas var den første af flere kunstnere, som optræder ved en perlerække af eksklusive intimkoncerter, som Coca-Cola står bag, i løbet af foråret og sommeren. Koncerten, som blev afholdt på Radar i Aarhus den 28. april, emmede af intimitet, VIP-stemning samt god energi, hvilket har skruet forventningerne til de kommende koncerter helt i vejret!

Coke MUSIC er et samarbejde mellem Coca-Cola og Universal, hvor der inviteres til koncerter i Danmarks to største byer, Aarhus og København. Udover Alex Vargas kan vi se frem til fem andre intimkoncerter. På Coca-Colas Facebook er det netop blevet afsløret, at den næste kunstner optræder i København lørdag den 19. maj.

Du kan se de fremtidige koncerter direkte i 360-graders-livestreaming via den helt nye YouTube-kanal CokeTV. Faktisk er Coca-Cola nogle af de første i Danmark til at vise 360-graders-livestreaming. Intimkoncerten med Alex Vargas blev også optaget, og du kan få en virkelighedsnær oplevelse af koncerten lige her:

Psst …

De øvrige kunstnere vil løbende blive afsløret på Coca-Colas Facebook-side i løbet af de næste måneder. Du kan følge med og vinde billetter her: https://www.facebook.com/cocacoladk/?fref=ts