SIDST REVIDERET: 01/06/2018

Her finder du oplysninger om, hvordan du konkurrerer samt konkurrencens regler.

Arrangør, organisator:
Coca-Cola Nordic Services ApS. Philip Heymans Alle 17, 1. 2900 Hellerup. Danmark

Platform: Instagram. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Instagram.

1. Hvem kan deltage

Du skal være fyldt 16 år for at deltage, og konkurrencen er åben for alle i Danmark, undtagen medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos The Coca-Cola Company, aftapningspartnere og andre samarbejdspartnere, The Coca-Cola Company og dets datterselskaber.  Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen, ligeledes kan kun danske mobiltelefon numre deltage.

Personer der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

2. Kampagneperiode

Konkurrencen er åben fra: Mandag d. 4 Juni 2018.

Konkurrencen slutter: Søndag d. 24 Juni 2018. Vinderne trækkes mandag d. 25 juni 2018.

Arrangøren af konkurrencen forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

3. Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du gå ind på Fuze Teas instagram profil @fuzetea_dk og finde konkurrenceposten øverst i post feedet.

Skriv i kommentarfeltet til posten, hvem du gerne vil invitere med på spaophold, samt hvilket hotel du gerne vil vinde et ophold til.

4. Sådan vinder du

Der bliver trukket lod blandt alle deltagere. Der findes 2 vindere af konkurrencen – 1 til Marienlyst Strandhotel og 1 til Vejlefjord. Vinderne bliver kontaktet mandag d. 25 juni 2018 via Instagram. Her vil vinderne blive bedt om at sende kontaktinformation (fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer) tilbage via en privatbesked (direct message) til Fuze Teas instagramside. Vinderne skal senest kontakte Fuze Tea d. 28 Juni 2018. Giver en vinder ikke lyd inden for tidsfristen, kan denne ikke længere gøre krav på præmien, og en ny vinder vil blive udvalgt.

Vinderen kan blive offentliggjort på Fuze Teas profil på Instagram.

Deltageren er selv ansvarlig for at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare.

Bemærk at der kan gå 2 uger fra vindertidspunktet til deltageren modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden før vinderen får sin præmie. Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien blive givet til går tilbage i præmiepuljen og udloddet på ny

Arrangørens beslutning er endelig med hensyn til alt vedrørende kampagnen og kan ikke diskuteres.

Enhver deltager der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel vil blive diskvalificeret.

5. Præmier

Præmierne vil være som angivet herunder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren i omstændigheder uden for arrangørens kontrol forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige.

Præmie: Der udloddes 2 spa gavekort. Et til Vejlefjord og et til Marienlyst Strandhotel.

Værdi: 5.000 DKK per gavekort.

6. Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste smartphones. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.

Alle præmiemodtagere fritager The Coca-Cola Company, Coca-Cola Nordic Services ApS og salgspartnere eller de ovenover nævnte partnere fra nogen form for ansvar der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

7. Trykfejl og utilsigtede misforståelser

Coca-Cola Nordic Services ApS, The Coca-Cola Company, aftappere af Coca-Cola og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

8. Sådan håndteres personlige oplysninger

Fuze Tea og The Coca-Cola Company og deres tilknyttede virksomheder bekymrer sig om privatlivshensyn og vil have, at du skal vide, hvordan vi indsamler, bruger og oplyser data, der relaterer til dig som individ ("Personlige Data") i forbindelse med denne aktivitet.

Vi indsamler udelukkende data for at kunne kontakte vinderne af konkurrencen og sende præmier til disse. Vi indsamler fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Data bliver indsamlet ved at bede vinderen om at sende en DM til Fuze Teas instagram konto. Data bliver ikke eksporteret fra instagram og ej heller delt hverken internt med The Coca-Cola Company eller med nogen tredje part. Data bliver slettet efter konkurrencens afslutning. Data vil ikke blive brugt i anden markedsføringssammenhæng.

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af data, kan du kontakte os på: fuzeteadanmark@coca-cola.com.

9. Varemærker og copyright

FUZE TEA is a registered trademark of DP Beverages. Der er copyright på alt materiale, der er en del af denne konkurrence, og det enten ejes af eller anvendes under licens. Materialet indeholder varemærker der tilhører DP Beverages eller en tredjepart. Materialet er beskyttet af copyright- og varemærkelove og må derfor ikke anvendes uden skriftlig tilladelse fra DP Beverages.

10. Kontakt

I tilfælde af behov for yderligere information om konkurrence, præmier mm. kontakt fuzeteadanmark@coca-cola.com

© 2018 The Coca-Cola Company