Den 21-årige popdiva har altid et helt fast og særligt ritual, når hun optræder. Et ritual, som hun benyttede sig af i weekenden, da hun optrådte på Jazzhouse i forbindelse med CokeMUSIC – hvis du ikke fik fingre i en billet, kan du gense hele koncerten her.

Hun er ’Bad Like You’. Gudesmuk. Og så er hun efterhånden ved at markere sig som en af de helt store upcoming danske popkunstnere. I øjeblikket er 21-årige Ericka Jane aktuel med singlerne ’Insatiable’ og ’Feed The Fire’, der helt sikkert kommer til at blive spillet massivt i det danske sommerland og til Ericka Janes koncerter. 

Den 19. maj optrådte Ericka Jane på Jazzhouse i København. Efter koncerten fik Coca-Cola Journey en snak med sangerinden, og her kunne kun blandt andet afsløre, hvilket ritual hun altid skal igennem for at gøre sig selv – og ikke mindst sin stemme – klar til at fyre den af på scenen:

Jeg drikker altid masser af te, mens jeg varmer min stemme op. Og så skal jeg altid lige stå med mig selv i fem minutter og overbevise mig selv om, at jeg kommer til at levere et fedt show, siger Ericka Jane til Coca-Cola Journey.

Glemt sangtekst reddet med charme

Alligevel går det nogle gange galt, når alt er live og lige på. Og så handler det om at holde tungen lige i munden.

Til SPOT-festival kom jeg for eksempel til at glemme teksten til min seneste single ’Feed The Fire’. Det var mega pinligt, men jeg tror, jeg fik charmet mig ud af den, siger Ericka Jane.

Dresscode: Miks af Paris Hilton og Nelly Furtado

På scenen er hun kendt for at optræde i farverigt tøj, der inspirerer og tiltrækker hipsterungdommens øjne. Det er en rolle, Ericka Jane elsker at have.

Når jeg skal på scenen, prøver jeg at overdrive min stil, så folk husker, hvad jeg har på. Jeg er meget inspireret af 00’ernes mode, og jeg synes, det er så sjovt at tage nogle pieces fra ikoner som Paris Hilton eller Nelly Furtado og så mikse det med noget nutidigt. Og det skal helt sikkert have kant og masser af farver. Jeg vil til enhver tid hellere være overdressed end underdressed, siger Ericka Jane.

Hun elsker, når hun mærker publikum fra scenen. Det er et næsten ubeskriveligt kick.

Det er virkelig fedt at se, når publikum kan teksterne. Og når de, der så måske ikke er for meget for at danse, gør det alligevel, så kan jeg ikke lade være med at smile. Det er så dejligt. For jeg gør jo meget for, at folk skal have en fed oplevelse til mine koncerter, og når det så lykkes, så bliver jeg så glad, siger Ericka Jane.

Gense intimkoncert her

Hvis du gik glip af intimkoncerten i København den 19. maj, kan du gense hele Ericka Janes optræden i en banebrydende ny 360-graders streaming via den helt nye YouTube-kanal, CokeTV.

Fakta om Ericka Jane

Ericka Jane er halvt filippinsk, halvt dansk. Hun er født i Manila og vokset op i Køge. Sidste år brød hun for alvor igennem i Danmark med hittet "Bad Like You". Udover sin tilværelse som popkunstner, har Ericka Jane også arbejdet som model.