Årets mest uhyggelige højtid er lige om hjørnet. Det er nemlig tid til at fejre Halloween, og allerede nu kan du få adgang til helt særlige Halloween-filtre og -linser på Snapchat. Vil du have inspiration til at bruge dem, så hold øje med Snapchat og Instagram, hvor Lakserytteren viser, hvordan du kommer i gang.

Den 31. oktober er det Halloween – den mest uhyggelige aften på hele året! Det er tid til at klæde sig ud, forskrække sine venner og forvandle græskar til skræmmende figurer. Allerede nu er uhyggen begyndt at sprede sig til de danske butikker.

Over hele landet kan du finde Fanta flasker med flotte Halloween illustrationer på etiketterne. Ved at scanne Snapchat-spøgelset på etiketterne kan du få adgang til særlige Snapchat-linser og -filtre og udsætte dine venner for gys og gru.

”Halloween er både den mest uhyggelige og den mest orange tid på året. Og da Fanta er kendt for sin orange farve og sin uhyggeligt gode smag, så er Fanta også ved at blive en vigtig del af denne særlige højtid – ligesom gyserhistorier og græskar og skræmmende udklædning,” fortæller Marie Ørsted, Brand Manger for Fanta i Danmark.

De nye Halloween-etiketter findes på Fanta Orange, Fanta Exotic og Fanta Lemon i størrelserne 0,5L og 1,5L, og illustrationerne er tegnet af den verdensberømte kunstner Noma Bar. Man kan få adgang til Snapchat-filtrene og -linserne frem til den 11. november, så det er om at komme i gang!

Følg eller mød Lakserytteren

Vil du have inspiration til bruge de sjove filtre og linser, så er det bare med at følge Lakserytteren. Han viser nemlig på sin egen Snapchat-konto, hvordan man gør – og filmene kan også ses på Fantas Facebook-side.

”I dag handler udklædning til Halloween om meget mere end sminke og tøj – for med ganske få klik kan man forvandle sig til vampyr, heks eller dødningehoved på Snapchat. Vi har igen i år engageret Snapchatteren Lakserytteren, der er mega populær blandt de unge. Han vil på kreativ og personlig vis guide andre til at bruge de særlige Halloween-linser til at lave sjov med – og skræmme sine venner og følgere,” forklarer Marie Ørsted.

Lakserytteren laver nye videoer hver uge og på selve Halloween, så følg med den 14. oktober, den 21. oktober, den 28. oktober og den 31. oktober.

Du kan også møde Lakserytteren personligt i 7-Eleven på Aarhus Hovedbanegård den 21. oktober kl. 15-16 eller Københavns Hovedbanegård den 31. oktober kl. 17-18.