Det behøver hverken at tage lang tid eller være kompliceret, når du skal pifte dine måltider op.

Du har måske prøvet at komme ned i supermarkedet efter en lang dag og tænkt, at du skulle prøve nogle nye opskrifter af. Men desværre er kreativiteten ikke helt lige så let at finde frem, som i morges da du stod op. Men fortvivl ikke, vi har nogle gode idéer til, hvordan du kan hacke dit måltid på en let og simpel måde, hvad end det er spaghetti carbonara eller en pizza fra frysedisken i supermarkedet.

Meal hacks kan være en sjov måde at bringe nogle andre elementer i spil i dine ellers velkendte retter. En tommelfingerregel er, at du holder dine meal hacks simple, ellers vil det lede videre til mere komplicerede opskrifter, som du jo i virkeligheden gerne ville undgå. Dermed kan spinat i din spaghetti carbonara eller frisk basilikum og chilli i din suppe egentlig gøre tricket.

Ved at bruge nogle flere og forskellige krydderier, kan du fremhæve bestemte smage og skabe helt nye smagsoplevelser. Hvis du eksempelvis har planlagt at spise kylling nogle dage i træk, kan krydderier være det essentielle måltidshack til at skabe varierede smagsoplevelser. I sidste ende kan et drys frisk hakket basilikum i en ret og karry i en anden få den samme ret til at smage helt forskelligt.

Et andet godt råd er man bestemt ikke skal undervurdere frosne grønsager. Udover at de er nemme at have med at gøre, og ikke kræver meget forberedelse, viser undersøgelser faktisk, at de frosne grønsager i mange tilfælde kan være det sundeste valg. Grønsagerne nedfryses nemlig ofte lige efter de er blevet høstet, hvilket gør at grønsagerne holder vitaminindholdet stabilt.

Nu har du måske fået blod på tanden, og er klar til at kaste dig ud i dine egne meal hacks. Hvis du alligevel skal bruge lidt inspiration, har vi nogle gode idéer lige her: