Klar til at udfordre dig selv og få lidt sved på panden? Igen i år kan du komme til gratis udendørstræning med dygtige sportsinstruktører og cool DJs, når HappyMoves rykker ind i syv danske byer og skruer helt op for stemningen med en række sjove og anderledes idrætsaktiviteter.

 

Fra lørdag den 29. april inviterer vi dig med til dette års HappyMoves sammen med idrætsorganisationen DGI i syv forskellige byer med 24 events i hver by. Aktiviteterne i hver by varierer, men der vil være noget for alle – fra streetbasket og acroyoga til stangtennis og bumper ball – og det hele er gratis! 

Måske har du været med før? Det er nemlig tredje år i træk, at HappyMoves fyrer op for et væld af udendørsaktiviteter, hvor tusindvis af unge boltrer sig sammen. Men uanset om du har været med før eller ej, lover vi dig forrygende aktiviteter, når sæsonen kickstarter med endnu flere deltagere end tidligerer.

”DGI har et klart mål om at give flere lyst til at dyrke idræt. Med HappyMoves giver vi dig en række anderledes og alternative måder at være aktiv på – og det er skønt at opleve, at så mange har taget så godt imod initiativet. Det er netop derfor, at vi igen i år udvider, så endnu flere kan deltage,” siger Søren Møller, formand for DGI.

Happiness og bevægelse

HappyMoves er primært henvendt til dig, der er mellem 16 og 21 år, som har lyst til at fyre den af sammen dine venner – eller gerne vil lære andre unge andre at kende – i sportens tegn. I alt regner vi med, at 13.000 vil deltage i år i de syv byer.

”Hvis du har lyst til at udfordre dig selv med en række anderledes udendørsaktiviteter sammen med en masse andre unge, så kom forbi HappyMoves. Vi byder på en masse sjove aktiviteter, der både giver sved på panden og smil på læben. Man kan sige, at Coca-Cola står for happiness, mens DGI står for bevægelse – og det er lige præcis, hvad der skal til for at skabe en sjov og aktiv dag,” siger Charlotte van Burleigh, Country Manager for Coca-Cola Danmark.

24 events i syv byer

I år kan du deltage i HappyMoves i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Horsens, Odense, København samt – som noget helt nyt – Roskilde.

Hvis du ikke lige har mulighed for at deltage på lørdag, hvor startskuddet lyder, så fortvivl ikke! Der er planlagt 24 events i hver by, og du kan læse mere om HappyMoves i din by på HappyMoves’ lokale Facebook-sider.

HappyMoves afvikles af Coca-Cola sammen med DGI’s landsdelsforeninger, og udbuddet af aktiviteter planlægges af såkaldte ’HappyMoves-agenter’, der er frivillige unge fra lokalmiljøet.

Kom glad til HappyMoves – og tjek lige denne video, som vi har udviklet sammen med de seje HappyMoves-agenter, som du kan møde til HappyMoves landet over. 


HappyMoves 2017 

HappyMoves er primært målrettet 16-21-årige, men 21-29-årige er også mere end velkomne. I år forventes omkring 13.000 unge at deltage på landsplan. Man kan deltage følgende steder:

·        Aalborg, Havnefronten, torsdage kl. 17.00-19.00 

·        Aarhus, Godsbanen, onsdage kl. 16.30-18.30

·        Holstebro, Slagteriet, onsdage 15.30-17.30

·        Horsens, plænen bag Rådhuset, torsdage kl. 15.30-17.30

·        Odense, Havnepladsen, onsdage kl. 17.00-19.00

·        Roskilde, Søjlegangen på Musicon, onsdage kl. 15.30-17.30

·        København, Islands Brygge, onsdage kl. 17.00-19.00