Coca-Cola julelastbilen har igen i år været på turné rundt i Danmark, og i år samlede den populære julelastbil ind til Mødrehjælpen undervejs. Alle stederne på ruten strømmede danskerne til, og deres generøsitet bidrog med 413.596 kroner til Mødrehjælpens julehjælp.

I alt 35 danske byer har i år haft besøg af Coca-Cola julelastbilen. Ved alle stop på ruten har der været overvældende tilslutning for at opleve det rød-hvide juleikon, få en forfriskning og komme i julestemning. Og der har været lange køer for at få en miniatureudgave af den elskede julelastbil med hjem – og samtidig donere til Mødrehjælpens vigtige arbejde med at støtte økonomisk trængte børnefamilier.

I år har man som noget nyt kunnet få en minijulelastbil med hjem, hvis man til gengæld donerede et frivilligt beløb til Mødrehjælpen. Det fik danskerne til at donere i stor stil – til glæde for Mødrehjælpen.

”Vores samarbejde med Coca-Cola er en meget stor støtte til vores julehjælp. Indsamlingen er med til at skabe opmærksomhed om vores julehjælp, så vi kan hjælpe så mange som muligt. Det har den store donation i hvert fald bidraget til, så tak til Coca-Cola og folk over hele landet for den store opbakning,” siger Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

Ekstra julelastbiler bestilt hjem

Allerede 2/3 inde i julelastbilens rute var målet om at indsamle en kvart million nået, fordi minijulelastbilerne blev revet væk. Derfor måtte Coca-Cola bestille 10.000 ekstra lastbiler hjem.

”Vi var nødt til at bestille ekstra hjem af den lille julelastbil, så endnu flere danskere kan få én med sig hjem. Det er rigtig dejligt, at danskerne gerne vil være med til at støtte den gode sag, så flere børn kan få en god jul,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark. 

Pengene fra minijulelastbilen går ubeskåret til julehjælp til økonomisk trængte familier via Mødrehjælpen.

”Mødrehjælpen gør et fantastisk stykke arbejde for at støtte forældre i svære situationer og er samtidig stærkt forankret i lokalsamfund over hele Danmark. Vi er glade for, at danskerne har taget positivt imod vores opfordring til at støtte Mødrehjælpens arbejde,” siger Peter Hædersdal.