Vand er den nye it-drik! Det ved alle, der har fingeren solidt placeret på trendpulsen. Derfor var Kildevæld med til at hylde dansk mode under Elle Style Awards 2017.

Ved årets Elle Style Awards var Kildevæld en af sponsorerne bag det spektakulære show, der blev afholdt i DR’s fine koncertsal. Her var alle spidserne inden for modebranchen – dem med fingeren på trendpulsen – samlet for at hylde dansk design. Og netop derfor var Kildevæld i år en af sponsorerne bag awardshowet:

”Det er en super elegant prisuddeling, en fejring af kreative danske talenter, og det er ikke mindst en hyldest til dansk mode,” fortæller Senior Brand Manager Cecilia Ege Sannig, Coca-Cola Nordic Services A/S, og fortsætter: ”Vi ved, at vores målgruppe elsker mode, så derfor er det oplagt, at Kildevæld er en del af det fantastiske show og dermed kommer endnu tættere på alle de stilbevidste mennesker, som også elsker vores Kildevæld-produkter.”

Cool designerkøler

Selvom den dyre champagne flød i stride strømme under Elle Style Awards, var køen til Kildevælds fine stand markant længere end til de franske bobler.

I Kildevælds store barområde kunne man nemlig smage på fire forskellige varianter af Kildevæld og samtidig få fingrene i den eftertragtede special edition-flaskekøler, som Kildevæld har fået designet specielt til Elle Style Award:

”I forbindelse med Elle Style Awards har vi skabt en kampagne sammen med 7-Eleven, hvor man fik en gratis flaskekøler ved køb af to 0,5L Kildevæld. Vi har leveret 30.000 af de specialdesignede flaskekølere til 7-Eleven, og de blev revet væk,” fortæller Cecilia Ege Sannig.

Kildevæld bag ’Årets Model’

Til årets Elle Style Awards blev der i alt uddelt 16 priser. Kildevæld gjorde sig bemærket som sponsor for ’Årets model’, hvor prisen gik til smukke Mathilde Brandi.

Den prestigefulde pris for ’Årets designer’ gik til Baum und Pferdgarten, mens ’Årets brand’ var Stine Goya, og Malene Birger blev hyldet for sit eftertrykkelige fingeraftryk på dansk mode.

Du kan finde alle vinderne på www.Elle.dk, se flere billeder fra Elle Style Awards under #Kildevældmoments og tjekke Kildevælds modefilm ud på vores Facebook-profil.