Vores Fanta limited edition Halloween-flasker er mere uhyggelige end nogensinde før. Og i år kan du tilmed matche dit kostume til flasken.

Hvad er orange, uhyggeligt og fejres én gang om året i hele verden?

Det er selvfølgelig Fantas limited edition-flasker med uhyggeligt Halloween-design.

Dem sætter vi på gaden igen i år i hele Danmark, så du kan nyde din yndlings Fanta-variant på den mest uhyggelige dag d. 31. oktober 2019.

Men i år behøver du ikke at nøjes med at beundre de flotte flasker – du kan matche dem!

For vi har opdaget, at vores Fanta-flasker er blevet et hit verden over, når der står udklædning på programmet, og tippet vil vi dele med alle jer, så I også kan klæde jer ud som en farverig og frisk sodavand.

Vind Halloween med én farve fra top til tå

Ingen ringere end forretningskvinden og reality-stjernen Kylie Jenner iførte sig gult fra top til tå for at matche sin Fanta Lemon sidste år til Halloween, mens hendes veninder kom i rød, blå, lilla og orange for at symbolisere én af de mange andre smagsvarianter.

Billede med Kylie Jenner.

Men den idé kender internettet allerede til, og her er der flere bud på, hvordan du f.eks. kan iføre dig orange og sort - og dermed matche vores Halloween-Fanta.

Vi udgiver dog også vores limited edition designs på Fanta Lemon og Fanta Exotic, udover på den klassiske Fanta Orange, så der er rigeligt med farver at vælge imellem.

Billede med superhelte tema.

Flere har valgt at lave det i en superhelte-version, og det er faktisk en meget nem opgave at kreere det - du skal blot finde din yndlings Fanta, og så matche dit tøj i samme farve som den. Så er du klar til festen.

Prøv de uhyggelige Halloween-filtre på SnapChat

Vil du fuldende dit kostume for aftenen, kan du smide en af Fantas sjove og uhyggelige SnapChat-filtre på dit billede. Du får adgang til filtrene via Fanta-flasken, hvor der er en kode, du kan scanne.