Coca-Cola Finland og det finske sportsforbund VALO arbejder sammen om et multisportsprogram ved navn #MunLiike (#MyMovement). Programmet har til formål at styrke aktivitetsniveauet i de unge finners fritid. Det månedlange program arrangeres årligt rundt omkring i Finland med det formål at aktivere op til 90.000 teenagere i skolernes frikvarterer.

#MunLiike er et af Finlands største privatstøttede aktivitetsprogrammer nogensinde. Et fælles mål for programmet er at øge mængden af bevægelse og styrke teenagernes bevægelseskultur. Der er behov for programmet, da unge finner er blandt de mindst aktive teenagere i Europa.

Programmet byder på inspiration, ideer og også noget sportsudstyr til sjove fritidsaktiviteter på skolerne. I programmets første år donerede Coca-Cola Finland - udover at muliggøre programmet - også 10.000 fodbolde til skolerne. I 2014 vil skolerne modtage 8.000 frisbees som en del af programmet. I løbet af en enkelt måned er der arrangeret mere end 1.000 aktiviteter på finske skoler, og mere end 2.000 aktivitetsledere er blevet trænet til at aktivere andre elever.