Med Coca-Colas nye flaskestørrelser får du endnu flere valgmuligheder, når du gerne vil slukke tørsten i din yndlingslæskedrik.

Hvis du er en af dem, som synes, at halvanden liter er for meget, så bliver du nok ret begejstret for denne nyhed: Coca-Cola lancerer nemlig sine flasker i helt nye størrelser! Fra maj 2017 vil du have mulighed for at kunne købe 1-liters flasker samt en sampak med 4 x 37,5 cl.

Det betyder, at du kan have en lille fiks skruelågsflaske med i tasken, men også at du kan nøjes købe en liter Coca-Cola i stedet for halvanden liter, hvis familien ikke kan nå at drikke det hele fredag aften.

De nye flasker er et svar på de forandringer, der er sket i forbrugernes indkøbs- og forbrugsmønstre.

”Vi har set nogle markante forskydninger i forbrugeradfærden i de seneste år. Stadig flere foretager mindre indkøb og har fokus på forbrugssituationen her og nu,” fortæller Charlotte van Burleigh, Country Manager hos Coca-Cola Danmark, og tilføjer:

”Vi vil naturligvis gerne tilbyde vores produkter, så de passer direkte til danskernes behov, uanset om der skal købes ind til et enkelt måltid, en hyggeaften med kæresten eller en påskefrokost for hele familien.”


Med de nye små forpakninger kan vi glæde os over, at vi får den bedste og mest brusende smagsoplevelse, hver gang vi drikker Coca-Cola.

Men det stopper ikke her, for i fremtiden vil vi se endnu flere flaskestørrelser – det er bare at vente i spænding!