Den populære iste Fuze Tea kommer nu til Danmark. Fuze Tea er en fusion af te og juice, der har et lavt kalorieindhold og er baseret på teblade fra bæredygtige teplantager. Aldrig har det været så smagfuldt at være god ved sig selv.

Vi danskere er meget begejstrede for te, og der har de senere år været en stigende interesse for mere specialiserede teer i alle tænkelige smagsvarianter. De særlige tesorter er ikke længere forbeholdt specialforretninger, og supermarkedernes hylder bugner i dag af teer i forskellige smage, dufte og farver.

Nu kommer en helt ny tevariant til Danmark – nemlig isteen Fuze Tea.

”Te er blandt de mest populære drikke herhjemme, og mange danskere elsker at drikke te, fordi det forbindes med hygge og selvforkælelse. Fuze Tea er en forfriskende og velsmagende iste, som kan nydes både derhjemme og på farten – og Fuze Tea er perfekt, når man har behov for en lille pause i hverdagen,” fortæller Cecilia Ege Sannig, der er Senior Brand Manager for Fuze Tea hos Coca-Cola Danmark.

Fuze Tea blev lanceret i 2012 i 14 lande, og i dag – kun fem år senere – findes isteen i mere end 40 forskellige lande. Så der er tale om en global succes, der allerede har taget store dele af verden med storm. Nu bliver det så muligt at møde Fuze Tea i danske butikker og supermarkeder landet over.

Tre varianter specielt udviklet til danskerne

Varianterne i Danmark er udviklet særligt til de europæiske forbrugeres smagsbehov og livsstil.

”Det er en forfriskende iste, som man kan nyde med god samvittighed, fordi den har et lavt kalorieindhold og er baseret på udsøgt kvalitetste fra bæredygtige plantager. Fuze Tea er perfekt, når man vil forkæle sig selv,” siger Cecilia Ege Sannig.

I Danmark kommer Fuze Tea i tre varianter: Peach, Lemon og Peach & Hibiscus.

Hibiscus er ofte brugt i te, og med introduktionen af Fuze Tea bliver det nu som noget nyt også muligt at nyde den kold som ingrediens i iste. Du kan læse mere om hibiscus her

Fuze Tea er baseret på te fra bæredygtige teplantager i Kenya og Argentina, der er certificeret og bidrager til økonomisk udvikling i lokalsamfundet. Fuze Tea indeholder naturlige aromaer og er sødet med sukker og steviaekstrakt, som er et sødemiddel uden kalorier. Der er ikke tilsat konserveringsmidler og farve i isteen. Se meget mere om Fuze Tea her