For et år siden lancerede Coca-Cola YouTube-kanalen CokeTV i Danmark – og det blev en kæmpe succes! Nu fortsætter CokeTV med sæson 2, hvor de tre værter Anna Briand, Gex og Max Marius får selskab af YouTuberne Emilie Briting, Laura Keil og Alexander Siniora. I den nye sæson er seerne med til at bestemme, hvem der skal hyldes som Danmarks sejeste unge ildsjæle.

Vi kender alle de inspirerende typer, som gør noget bemærkelsesværdigt, er virkelig passionerede og tør følge drømmen, vel vidende det er hårdt arbejde – om det så er karate, klatring eller klaverspil. Uanset hvor meget modstand de møder på deres vej, så kæmper de videre, fordi de brænder for det, de gør. De fortjener at blive anerkendt for deres indsats, og det bliver de nu!

Nu vender den danske udgave af det populære CokeTV nemlig tilbage med en helt ny sæson, hvor værterne vil hylde unge danskere, som brænder for noget særligt. Under temaet ”This one’s for you” kan alle seere i år foreslå en ildsjæl, der fortjener et klap på skulderen, et kæmpe like eller en highfive for det, han eller hun er passioneret omkring – og så udvælger værterne dem, som skal hyldes i programmet.

Seerne kan indstille ildsjæle

Hvis man kender en ung ildsjæl, der fortjener at blive hyldet på CokeTV, så skal man bare skrive vedkommendes navn og det, som personen skal anerkendes for, i kommentarfeltet på YouTube-kanalen.

Det vigtige er ikke, om de indstillede personer er danmarksmestre i at bage kage, flette hår eller spille trommer – det afgørende er, at personen brænder for at gøre det og har ja-hatten på.

”Vi er rigtig glade for, at så mange fulgte med i første sæson af CokeTV. Det blev en stor succes, så derfor skruer vi nu op for CokeTV med flere værter og nyt tema, hvor seerne får større indflydelse. Der er mange unge rundt om i Danmark, som har noget, de er superseje til, men som måske ikke er blevet rigtigt anerkendt for det – så det bliver de nu! Det skal samtidig motivere og inspirere andre unge til at gøre det, som de brænder for,” siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Highfives til de sejeste

I første sæson var det de kendte YouTubere Anna Briand, Gex og Max Marius, der var værter på CokeTV, men i år får de selskab af tre nye værter, der også er kendte ansigter fra YouTube: Emilie Briting, Laura Keil og Alexander Siniora.

Man kan følge med i den nye sæson fra torsdag den 12. april, og derefter kan man se de seks CokeTV-værter i nye afsnit hver torsdag eftermiddag på YouTube-kanalen her

Man kan desuden holde sig opdateret med nyeste info om CokeTV ved at følge Coca-Cola Danmark på Facebook via facebook.com/cocacoladk og på Instagram via instagram.com/cocacoladk.

Nye værter på CokeTV:

- Emilie Briting har over 96.000 følgere på YouTube og mere end 98.000 følgere på Instagram. Hun blev i 2017 kåret som Årets Rising Star ved Guldtuben.

- Laura Keil følges af over 41.000 på YouTube, mere end 50.000 på Instagram, og har desuden en populær blog.

- Alexander Siniora har sit eget tøjmærke, Siniora, og han følges på YouTube af mere end 41.000 og over 21.000 på Instagram.