For første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger 29 danske steder, og hvert sted inviteres alle til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers. Du kan også tage en selfie i julemandens kane inde i lastbilen!

Coca-Cola har altid været tæt forbundet med julen, og det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 opfandt julemanden i den skikkelse, som vi kender i dag. Lige siden har julens farve været rød, og det er for manges vedkommende først rigtig jul, når de ikoniske røde Coca-Cola lastbiler kører gennem snelandskabet på tv-skærme og biograflærreder i den legendariske julereklame.

Nu bliver det muligt at opleve den rød-hvide julelastbil i det danske vinterlandskab, når det nostalgiske juleikon besøger 29 steder rundt om i landet for at sprede glæde og god stemning.

”Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker. Vi håber, at rigtig mange danskere vil kigge forbi, når julelastbilen åbner op for et magisk juleunivers,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Tag en selfie i julemandens kane

Når den oplyste julelastbil ankommer til et sted, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til dem, som kommer forbi, og lastbilen vil blive åbnet, så alle kan opleve det rød-hvide Coca-Cola juleunivers. Inde i lastbilen kan du tage selfies i julemandens kane, så du kan forevige eller dele dit helt ejet Coca-Cola minde. 

Julelastbilens tur på de danske vinterveje begynder den 17. november og fortsætter indtil lillejuleaften den 23. december. Du kan se, om julelastbilen kommer til din by her: www.cocacola.dk/jul.

Julelastbilen optrådte første gang i en tv-reklame i 1995, og det blev så stor en succes, at der sidenhen blev produceret flere reklamer med lastbilen. I dag forbinder mennesker i hele verden de populære Coca-Cola julereklamer med startskuddet på juletiden.

Her kan du læse mere om, hvordan Coca-Cola har sat sit præg på julen verden over:  

http://www.coca-cola.dk/stories/Den-sande-historie-om-nutidens-julemand

http://www.coca-cola.dk/stories/coca-cola-har-sat-sit-praeg-pa-julen