Nyt design, men samme gode smag. Det er, hvad man kan forvente sig af den nye makeover, som hele Sprite porteføljen har gennemgået.

Sommeren har ramt Danmark, og det giver en god anledning til at nyde en forfriskende drik i solen. Sprite har netop lanceret et nyt design, som i endnu højere grad leder tankerne hen på den sprøde smag af citrusfrugter.

Det nye look er et friskt og uventet tvist til den ikoniske sodavand, som gør den helt unik i dens lemon-lime-kategori.

Med den nye makeover har alle Sprite forpakninger gennemgået en forvandling. Det indebærer nyt design af etiketten, ny farve på plastflasken og nyt design af dåsen. Glasflasken får også en ny etiket, men vil bevare den grønne farve og form, som vi kender den.

Nyd en iskold Sprite til fodboldkampen og vind fede præmier

For at fejre at FIFA World Cup er i gang, og det nye design er kommet på hylderne, aktiveres også en konkurrence, hvor man kan finde koder under alle Sprite kapsler og vinde fede FIFA World Cup-præmier hen over sommeren. Konkurrencen gælder også for Coca-Cola og Fanta.

Natural flavours – No sugar

Sprite har fokus på ’god smag og ingen sukker’ – et budskab, man nu i højere grad gør til en del af designet. Det, der tidligere hed ”Sprite Zero”, hedder nu ”Sprite” og er helt uden sukker.

I forbindelse med relanceringen konverteres hele Sprite porteføljen til Sprite Zero Sugar. 25cl glasflasken ændres fra Sprite Regular til Sprite uden sukker. Alle plastflasker er i dag Sprite uden sukker.

Sprite blev udviklet af Coca-Cola tilbage i 50’erne og har fulgt danskerne siden 1972.