Siden den allerførste Coca-Cola blev fremstillet tilbage i 1886, er man blevet meget klogere på, hvad der skal til, for at drikkeoplevelsen bliver så perfekt som mulig. ”The Perfect Serve” handler om temperatur, fra flaske til glas, is, citron, men også om hvordan du bruger hele dit sanseapparat, når du nyder din Coca-Cola.

Selvom Coca-Cola smager godt i enhver situation, er forudsætningen for den perfekte drikkeoplevelse multisensorisk. Du får nemlig mest muligt ud af din Coca-Cola, hvis du bringer dine sanser i spil. Vi guider dig på vej:          

Ram den helt rigtige temperatur

For det første er det vigtigt, at din Coca-Cola har den helt rigtige temperatur. Man har fundet ud af, at for den optimale nydelse bør den perfekte serveringstemperatur være præcis 3 grader, når den perlende brus fra en Coca-Cola rammer dine smagsløg.

Lyt til brusende bobler på isen

Fyld dit glas med masser af is. Skænk herefter din Coca-Cola, og nyd lyden af ​​isen, der langsomt begynder at sprække, mens den mousserende væske finder sin vej til bunden af ​​glasset.

Føl på den ikoniske glasflaske

Helt tilbage i 1915 ønskede Coca-Cola at skabe en glasflaske, der var så karakteristisk, at man bare ved at føle sig frem skulle kunne genkende dens kurvede og ikoniske facon i mørke. En del af oplevelsen ligger derfor i at føle på flasken og de iskolde dråber, der samler sig i konturerne, når man tager den direkte fra køleskabet.

Luk øjnene og duft

Snyd ikke dig selv for en skive citron i glasset for at supplere smagen og duften. Der er nemlig noget helt særligt over kombinationen af Coca-Cola, is og citron – det skaber en ren, karakteristisk blanding af sødme og skarphed.

Vær i de rigtige omgivelser

For at drikkeoplevelsen topper, skal du endelig nyde din Coca-Cola i nogle omgivelser og i et selskab, hvor du føler dig ekstra godt tilpas!